producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.
[VERLOPEN]
BTW Vrije dag op assortiment - Zaterdag 2 maart / zondag 3 maart! Koopjesjagers opgelet! Op zaterdag 2 maart 2019 en zondag 3 maart 2019 organiseert Blue-Lagoon weer een BTW vrije dag. Alle producten zullen dan met 21% BTW korting verkocht worden.


Bij Blue-Lagoon vindt u alles wat omtrent reptielen en terraria benodigdheden. Met meer dan 250m2 aan showroom oppervlakte en ruim 100 terraria in onze showroom, mag je Blue-Lagoon zeker niet overslaan! Naast de showroom heeft Blue-Lagoon tijdens de BTW vrije dag ook nog eens 250m2 aan outlet oppervlakte. Uiteraard kunt u deze dag ook nog steeds bij ons terecht voor het beste advies.

 
 

De BTW korting geldt in onze webshop van zaterdag 2 maart tot en met zondag 3 maart. In onze winkel geldt de BTW korting op 2 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 3 maart van 12.00 uur tot 17.00 uur.
VOORWAARDEN BTW VRIJE DAGEN:

 

- De 21% BTW korting geldt alleen op bovengenoemde datums;
- De 21% BTW korting geldt alleen voor particulieren;
- De 21% BTW korting geldt niet in combinatie met andere acties, met uitzondering op de outlet producten;
- In de winkel wordt de BTW korting berekent bij de kassa;
- De korting is niet van toepassing op onze dieren en terraria;
- Voor alle producten geldt OP=OP.

- In de webshop wordt de BTW korting geregeld met coupons.

 

Winkel:

Om te kunnen profiteren van de hoge kortingspercentages van de btw vrije dagen van Blue Lagoon, is het verplicht om de deelnemende producten binnen de actieperiode aan te schaffen. Dit kan in onze showroom en in onze webshop. Koopt u een product net voor, of net na de looptijd van de actie, dan profiteert u helaas niet van de BTW actie.

 

Als u een product koopt voor € 121,- dan is hiervan € 21,- BTW en € 100,- het verkoopbedrag.

Tijdens de actieweekend zullen wij deze 21% BTW als korting geven. Dit is een korting van €21 op de oorspronkelijke totaalprijs van €121.

 

Webshop:

Door de techniek achter onze webshop is het helaas niet mogelijk om de exacte BTW korting van het bestelbedrag af te halen. Bestellingen vanaf € 20,- kunnen meedoen aan de BTW actie. De coupons lopen vanaf € 20,- en worden telkens met € 20,- verhoogd. Als u bijvoorbeeld een bestelling doet van € 39,-, dan vragen wij u de coupon van € 20,- te gebruiken. Als u een bestelling doet van bijvoorbeeld € 55,- dan moet u de coupon van € 40,- gebruiken. Via onze webshop krijgt u dus niet exacte korting op uw bestelbedrag. Als u dit wel wilt, dan kunt u het beste naar onze showroom in Maassluis komen. Mocht er per ongeluk iets verkeerd zijn gegaan met uw bestelling, dan zullen wij dit herbereken. Het is dan mogelijk dat wij daarna nog een factuur sturen met het resterende bedrag. Zodra de betaling voldaan is zullen wij de bestelling versturen.

 

In onze webshop werken wij met coupons tijdens het BTW vrije weekend. U kunt de coupon kiezen die hoort bij het eindbedrag van uw bestelling. Deze coupon haalt de BTW van het bedrag af. Stel u heeft een product van € 20,-. Dan wordt hier een bedrag van € 3,47,- afgehaald. U betaald dan € 16,53 in plaats van € 20,-.

 

Door de drukte is het mogelijk dat onze levertijden afwijken van de standaard.

 

Bij de aanschaf van producten in onze webshop en showroom gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

 

Heeft u nog vragen? Stuur ons een e-mail via info@blue-lagoon.nl of neem telefonisch contact op met Sebastiaan of Eugenie via 010-5900938.