producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.
Exo Terra reptielen en terrarium benodigdheden.

Hier onder een informatieve tekst voor u als terrarium en reptielen liefhebber voor de exo terra producten. Exo terra is wel gezegd markt leider op innovatie gebied van het ontwikkelen van nieuwe producten voor reptielen. Hierom is het merk exo terra bekend geworden in de reptielenwereld. Exo terra heeft goede degelijke kwaliteit voor een goede prijs.


---------


Dankzij de natuurlijke aanpak van Exo Terra is de terrariumhobby tijdens de laatste jaren enorm geëvolueerd. Exo Terra transformeerden een reptielenbak in een “terrarium”! Alle Exo Terra-producten en onderdelen zijn ontworpen om compatibel te werken, en helpen u een harmonieus en natuurlijk uitziend microbiotoop te creëren.
Door de juiste producten te combineren, maakt Exo Terra het mogelijk tegemoet te komen aan de noden van eender welke soort uit bijna elke specifieke biotoop. Gezegt: “One touch of nature makes the whole world kin” William Shakespeare (1564-1616)


Nieuw bij Exo Terra:

Monsoon Sproeiinstallatie van Exo Terra Afstandsbediening voor de monsoon van Exo Terra

De monsoon van Exo Terra is een innovatie product. De Monsoon kan u helpen uw terrarium in optimale vochtigheid te houden op het moment dat u het wilt. Exo terra heeft geregeld dat de Monsoon op een Timer gestuurd wordt tot op de seconde in te regelen met een bepaalde frequentie. De exo terra Monsoon is regelbaar met een Exo Terra afstandsbediening.

Innovatie, een continu proces bij Exo Terra....
Door de jaren is Exo Terra marktleider geworden in reptielenproducten voor het natuurlijke terrarium. Dit succes werd mogelijk gemaakt omdat onze filosofie van succesvol continu vernieuwen een basisstreven geworden is alsook een cultuur en een levenshouding. Tot heden, houdt Exo Terra zijn traditie in stand om vernieuwende en creatieve producten te ontwikkelen voor het natuurlijke terrarium en zijn herpetofauna.

Door overleg met wereldvermaarde herpetologisten en kwekers, en zelf reptielenhobbyisten zijnde, kon Exo Terra zich focussen op de voornaamste en essentiële aspecten van het in gevangenschap houden van reptielen en amfibieën. Veldstudies en waarnemingen in gevangenschap door Exo Terra zijn hooggekwalificeerde staf hebben bijgedragen tot Exo Terra's onderzoeks- en ontwikkelingsproces.De tendens naar realistischere en natuurlijkere terrariuminrichtingen bij Exo Terra, heeft het houden van reptielen en amfibieën boeiender gemaakt en meer voldoening geschonken dan ooit. Deze evolutie heeft Exo Terra niet alleen de mogelijkheid gegeven kennis te vergaren in de natuurlijke omstandigheden waarin reptielen en amfibieën leven, maar verschaft het Exo Terra en de reptielen liefhebbers tevens een heel nieuw perspectief. Het nabootsen van hun natuurlijke biotoop stelt ons in de mogelijkheid te genieten van dat kleine stukje prachtige natuur in onze huiskamer.

In de laatste editie van de Exo Terra-cataloog zal u niet alleen Exo Terra producten vinden die hun degelijkheid reeds bewezen hebben, maar tevens een verscheidenheid aan nieuwe producten en hulpmiddelen die u helpen een natuurlijk biotoop in uw terrarium te scheppen – inclusief een nieuwe lijn verlichtingsproducten die u in staat stellen de meest natuurlijke omstandigheden te creëren die de huidige technologie mogelijk maakt.

Emmanuel Van Heygen
Exo Terra Manager