producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.
Blue Lagoon klust ook op uw school!

Regelmatig klust Blue Lagoon voor scholen. We richten complete leslokalen in en leveren dieren voor de terarria, aquaria en knaagdierterraria. Wij realiseren uw eigen design en komen het zelf in elkaar zetten op uw school. Op deze pagina tonen wij twee klussen die we in de afgelopen tijd hebben gedaan. Door middel van deze pagina hopen wij dat u een beter beeld krijgt van onze werkzaamheden.

Wellant Madestein College Den HaagEdudelta College Barendecht
Het Edudelta college te Barendrecht heeft er voor gekozen om in een lokaal 3 verschillende diersoort groepen te huisvesten in hetzelfde design.

           
Aquaria                                                                       Reptielenterraria

Hierboven ziet u de resultaten van de klus in Barendrecht. Er werden reptielen terraria, aquaria en knaagdieren terraria geplaatst. De designterraria zijn gemaakt in de werkplaats van Blue-Lagoon en de stellingen zijn in elkaar gezet op de school.


Knaagdierterraria                                                      Reptielenterraria en knaagdierterraria

Nadat de stellingen in elkaar waren gezet werden de terraria er in geplaatst en ingericht.

 

AOC Terra Groningen
In Groningen hadden we ook een vrij grote klus bij het AOC Terra in Groningen. Het was hard werken maar het eindresultaat mag er wezen. Het lokaal is bijzonder mooi geworden en we zijn trots het eindresultaat. Het AOC Terra in Groningen heeft gekozen om zoveel mogelijk verschillende soorten bakken en belichting te laten plaatsen om de leerlingen te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van terraria. Zo heeft de school reptielen terria, paludaria en insectaria laten plaatsen in zo veel mogelijk verschillende belichtingen.

       
Paludaria, reptielenterraria en insectaria                  Paludaria en Reptielenterraria

  
Terrarium voor leguanen en kameleonterraria            Paludarium