producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

 

Nu verkrijgbaar de Reptech UV warmte combinatie lamp!

Gegarandeerd dezelfde kwaliteit als Solar Raptor, maar dan tegen een betere prijs !


De Nieuwe Reptech Kwikdamplamp
              

Reptech, het merk dat erg in opkomst is in de reptielen wereld, kwam eind april 2015 met een nieuwe lamp. De Reptech Kwikdamplamp ! Deze lampen maken gebruik van de nieuwste technologieën en zijn hierdoor instaat om zonder voorschakelapparaat goed gedoseerde warmte, licht en UV af te geven.  De Reptech UV- warmtelampen zijn voorzien van een E27 standaard grote inschroeffitting.


Wij garanderen u dat de Reptech Kwikdamplampen dezelfde kwaliteit aan afgifte van warmte, UV en lichtopbrengst hebben als Solar Raptor UV/warmtelampen.
Reptech UV- warmtelampen zijn verkrijgbaar in de volgende varianten en hebben geen ballast nodig:
  • Reptech Kwikdamplampen 80watt (klein)   €29.95
  • Reptech Kwikdamplampen 80watt             €32.95
  • Reptech Kwikdamplampen 100watt           €32.95
  • Reptech Kwikdamplampen 160watt           €32.95


 

 

De Reptech Kwikdamplamp 80watt(klein) is niet zomaar een nieuwe lamp. Dit is een geavanceerde UV-warmtelamp die kleiner is dan de normale Kwikdamplampen. Zo is deze  net iets groter dan de normale 100watt warmtelamp van Reptech , zodat deze makkelijk verwerkt kan worden in het terrarium.

Maar dit is nog niet alles!

Reptech komt ook met lampen van 35, 50 en 70 watt, waarbij een voorschakelapparaat gebruikt wordt. Dus wilt u ondanks dat u een klein terrarium heeft alsnog een lamp van top kwaliteit, kunt u terecht bij Reptech!Nu verkrijgbaar!

Reptech Kwikdamplampen →
Reptech HID UV lampen →

Reptech Ballast units →