producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

De terrarium- en reptielenbeurs van VHM events in Houten.

 

VHM events is de marktleider op het gebied van reptielenbeurzen.
De reptielenbeurs Houten is dan ook de dikste, vetste reptielenbeurs van Nederland en de één na grootste reptielenbeurs van europa.
Op reptielenbeurs Houten is alles te vinden op het gebied van reptielen, amfibiën, spinnen, insecten, knaagdieren, terraria en toebehoren.

Dit is echt een reptielenbeurs waar je geweest moet zijn om er over mee te kunnen praten.
Je ogen zullen versteld staan iedere standhouder doet zijn best om hier uit te pakken.
Mensen zoals Bob Clark uit Amerika zijn geen uitzondering maar ook uit heel Europa komen standhouders hier hun dieren tonen.
Tip: Reptielenbeurs Houten kan erg druk zijn bij de entree, wees optijd zodat u niet te lang in de rij hoeft te staan.

 

Bekijk hier de gehele beursagenda

 

Informatie van Blue-Lagoon over de reptielenbeurs Houten:


Blue-Lagoon staat zoals op elke reptielenbeurs hier ook groots uitgepakt. We doen er op deze beurs zelfs nog een schepje boven op.
De stands op de reptielenbeurs Houten zijn dan ook zeer groot. Met drie verschillende Blue Lagoon stands verspreid over de hele beurs zijn er super leuke aanbiedingen te vinden.
U kunt ons vinden als u binnen komt links af aan het einde. Natuurlijk hebben we onze vlag mee die boven alle beurs standhouders uit steekt, zodat u ons goed kunt vinden.
We nemen niet alleen leuke aanbiedingen mee naar de reptielenbeurs Houten, maar ook terraria, lampen, decoratie en nog veel meer accessoires. Als u een zeer specifiek product wilt hebben adviseren wij u om te bellen, zodat u zeker weet dat we dit meenemen. Tevens is het ook mogelijk om een bestelling via de webshop te doen en op te halen op de beurs. scheelt weer verzendkosten! Mocht u een groot terrarium willen bestellen kan dat ook. Indien deze bezorgt moet worden in omgeving van Reptielenbeurs Houten gaan onze leveringskosten dan van af de beurs in. Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen met de planning van Blue-Lagoon uw reptielen en terrarium specialist. 

 

GRATIS Reptielenchecklist:

Aan de ingang van de reptielenbeurs kunt u de GRATIS reptielenchecklist pakken.

Pak deze reptielen checklist mee tijdens uw bezoek aan de reptielenbeurs Houten, hier staan handige tips in om uw reptiel te kopen en/of uw terrariumbenodigdheden aan te schaffen. Zodat u niks over het hoofd ziet.

Tevens staan er speciaal voor u leuke kortingen in .


Adres: 
Expo Center, Meidoornkade 24, Houten


Toegangsprijs reptielen beurs Houten:

Volwassenen 10,00 euro
Kinderen tot 5 jaar gratis

Inclusief entree Dierenpret Houten

 

Informatie over de reptielenbeurzen VHM events: 

http://www.vhm-events.com