producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

De reptielen en terrariumbeurs van TTD te Tilburg


TTD reptielenbeurzen zijn beurzen gehouden op de locatie van dierenpark de Oliemeulen. Dus u heeft dubbel plezier want voor het zelfde entree geld kunt u zowel de reptielenbeurs als het dierenpark bezoeken. Het is dan ook een van de gezelligste beurzen van Nederland waar de Brabantse sfeer overheerst. Natuurlijk kunt u op de reptielenbeurs Tilburg alles vinden wat u wilt over reptielen.


Informatie van Blue-Lagoon:

Blue-Lagoon staat zoals op elke beurs hier ook groots uitgepakt.
Omdat we alleen aanbiedingen bij hebben adviseren we dan ook als u iets nodig heeft uw bestelling via de webshop en of telefonisch vooraf te doen, dan kunnen wij het meenemen naar Reptielenbeurs Tilburg voor u.

Mocht u een groot terrarium willen bestellen kan dat ook. In dien deze bezorgt moet worden in omgeving van Tilburg gaan onze leveringskosten dan van af de beurs in. Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen met de planning van Blue-Lagoon. 

 

Reptielenchecklist:

Aan de ingang van de reptielenbeurs Tilburg kunt u de reptielenchecklist pakken.

Pak deze reptielen checklist mee tijdens uw bezoek aan de reptielenbeurs Tilburg, hier staan handige tips in om uw reptiel te kopen en/of uw terrariumbenodigdheden aan te schaffen. Zodat u niks over het hoofd ziet.

Tevens staan er speciaal voor u leuke kortingen in .


Reptielenbeurs Tilburg
Reitse Hoevenstaat 30
5042 EH Tilburg 
013-4630026 
reservering@oliemeulen.nl 

Toegang:
€10,50 volwassenen
€9,50 kinderen van 3 t/m 12 jaar
€8,50 65+
(Tevens entree tot Dierenpark De Oliemeulen)


Meer info:
http://www.oliemeulen.nl/oliemeulen.nl/index.php/tilburgse-terrarium-dagen