producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

De reptielen en terrariumbeurs van VHM events in Hasselt (Belgie).VHM events is de marktleider op het gebied van reptielenbeurzen.
De door VHM events georganiseerde beurzen zijn  dan ook de dikste, vetste reptielenbeurs van Nederland en met uitblinker de reptielenbeurs in Houten, de één na grootste reptielenbeurs van europa. Op de reptielenbeurzen van VHM events is alles te vinden op het gebied van reptielen, amfibiën, spinnen, insecten, knaagdieren, terraria en toebehoren.

 

Bekijk hier de gehele beursagenda

 


Informatie van Blue-Lagoon:

Blue-Lagoon staat zoals op elke beurs hier ook groots uitgepakt, alleen nemen we niet alles mee van wegen de beschikbare ruimte. Wij adviseren dan ook als u iets nodig heeft uw bestelling via de webshop en of telefonisch vooraf te doen, dan kunnen wij het meenemen naar de Reptielen Beurs in Hasselt voor u. Mocht u een groot terrarium willen bestellen kan dat ook. Indien deze bezorgt moet worden in omgeving van Hasselt gaan onze leveringskosten dan van af de beurs in. Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen met de planning van Blue-Lagoon. 

 

Reptielenchecklist:

Aan de ingang van de beurs kunt u de reptielenchecklist pakken. Pak deze reptielen checklist mee tijdens uw bezoek aan de reptielenbeurs, hier staan handige tips in om uw reptiel te kopen en/of uw terrariumbenodigdheden aan te schaffen. Zodat u niks over het hoofd ziet.

Tevens staan er speciaal voor u leuke kortingen in .


Adres:

Ontmoetingscentrum Rapertingen

Luikersteenweg 395, 3500 Hasselt (Rapertingen)
Openingstijden: van 11.00 tot 16.00 uur


Toegangsprijs reptielen beurs te Hasselt:
Volwassenen: € 5,00
Kinderen tot 12 jaar gratis


Informatie over de reptielenbeurzen VHM events:;
http://www.vhm-events.com